Return to site

ZEISS Lencsék a Tiptonnál

A ZEISS a világ vezető német optikai és optoelektronikai vállalata. Már több mint 160 éve fejleszti innovatív technológiai megoldásokat a szemüvegek, orvostechnika, biológiai kutatás, 3D méréstechnika, autóipar, fotótechnika és filmipar és planetáriumok területén.

Mitől olyan különleges a ZEISS minőség?

A Gravírjel – Önnek garancia, részünkről biztosíték

Fontos, hogy azonnal egyértelmű legyen, hogy szemüvegében ZEISS lencsék találhatóak, azaz egyedi látásélményben lesz része. Célunk, hogy optimálisan lásson, minden nap és minden pillanatban, hogy a mindennapok összes apróságát élvezhesse. Ezt az ígéretet az optikai ipar különböző területein szerzett egyedi szaktudás, kutatás és az éles látás iránti rajongás segítségével tudjuk megtartani.

A márkajelzés csak Önnek és beszélgetőpartnerének szól. Észrevétlen, de azért bizonyos megvilágításnál még épp látható, és ami a legfontosabb, nem rontja a látását. A gravírozásnál használt lézer olyan hullámhosszon dolgozik, ami igen csekély behatolási mélységet tesz lehetővé. A gravírozást még a lencse felszínén sem érezni.

Lencséink mellé névre szóló minőségi tanúsítványt adunk.

Felületkezelések

Bár gyakorlatilag láthatatlanok, tőlük válik hatékony eszközzé a szemüveg.

Az általunk forgalmazott ZEISS lencsék karcvédő réteggel, UV szűrő réteggel valamint prémium antireflex réteggel ellátottak.

Teljes UV-védelem minden ZEISS lencsén, így a színtelen lencséje 400 nanométerig teljes UV védelmet nyújt, mintha egy napszemüveget hordana.
Egész nap. Minden nap.
ZEISS lencsék UVProtect Technológiával.

Egy keményréteg védelmet nyújt a karcokkal szemben.

Egy prémium kategóriás antireflex réteg csökkenti a zavaró visszatükröződéseket. A felületkezelések nagyban javíthatják a látáskomfortot, megkönnyíthetik a lencse tisztán tartását és arról is gondoskodnak, hogy hosszabb legyen a szemüveg élettartama.

Személyre szóló egyedi gravírozás

Ha már készítettek Önnek úri szabóságban öltönyt, ahol egyedi monogrammal látták azt el, akkor tudja mennyivel személyesebbé vált ruhadarabja.

Ezt ZEISS lencséjével is megteheti.

Gyártott lencséknél 5 karakterig ingyenesen kérheti akár saját monogramját vagy kiskedvence nevét, hogy még egyedibbé és exkluzívabbá tegyük a szemüveg viselést.

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OK