Return to site

Top 5 trendi szemüveg Zack ajánlásával

Az idei év tavaszi-nyári szemüveg trendjeiben a ’60-as ’70-es évek divatja keveredik az ezredforduló környékének irányzataival. Drámai nagyi style napszemüvegek, klasszikus pilóta fazon és a Mátrixból ismerős keskeny keretek dominálnak az év első felében.

„Várható volt, hogy a szemüvegdivatot is meghatározza majd a diszkó korszak stílusának visszatérése. Letisztultabb, kevésbé csicsás fazonokkal, de újra azokat a darabokat viseljük, amik a Studio54-ben is hódítottak például.” - mondja Zack. 

Íme 5 keret azoknak, akik nem akarnak lemaradni és a legtrendibb szemüvegekkel vágnának neki a tavasznak.

Nagyi style 

Hunter

A szuper kicsi napszemüvegek idén (végre) átadják a helyüket az oversize daraboknak. Meleg tónusok, teknőc fazon vagy kifejezetten szögletes formák. Tuti, hogy a nagymamád is valami hasonlóban hódított annak idején, úgyhogy neked is tökéletes választás lesz.

The Pope II

Mátrix újratöltve

Des Prez

Bár a mikro-szemüvegektől egy időre búcsút vettünk, a Mátrix széria stílusa még mindig hatással van a divatra. 2020-ban a ezek az alapvetően keskeny keretek egy kicsit nagyobbak, így markánsabbak és még szögletesebbek, mint amikor először berobbantak.

Ice

Kortalan pilóták

Caliber DB52 POLARIZED

Készüljetek, a klasszikus aviator stílus idén visszatér. A tavaszi kollekciókat bemutató kifutókon már felbukkantak ezek a szuper-klasszikus napszemüvegek, frissebb, divatosabb formában mint valaha. Ha sokakhoz hasonlóan te is megváltál ettől a fazontól, akkor még nem késő újat beszerezni. Időtlen, klasszikus darab, nem lehet hibázni vele.

Caliber FT52

Feltűnő minimalizmus

NVSBLE Vinylize Lola 

Néhány éve már, hogy hódítani kezdtek az átlátszó, műanyag keretek és úgy látszik, semmit sem veszítettek a népszerűségükből. Ezek a szemüvegek tökéletesek azoknak, akik a visszafogott stílust kedvelik, de az is megtalálja a nekivaló darabot, aki feltűnésre vágyik. Egy nude keret a hétköznapokra, egy markáns kék, ha partyra vagy hivatalos. Egy jó szemüveg a tökéletes kiegészítő.

NVSBLE Vinylize Rollins

A végzet asszonyainak

Bár idén elvileg nem került be a legfontosabb trendek közé, a cicás szemüvegkeretek így is nagyon népszerűek. Nem csoda, ezek a szupernőies, klasszikus mégis vagány darabok bárkiből igazi famme fatale-t varázsolnak.

A szemüvegválasztást tehát nem érdemes félvállról venni. Egyrészt, mert mégis a látásunkról van szó, másrészt pedig azért, mert egy minőségi darab évekre, akár évtizedekre is a társunk lehet.

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OK