Return to site

Tipton x Nespresso Nyereményjáték

Nyerj egy limitált Tipton x Nespresso szemüvegkeretet

Szeretnél Te is olyan napszemüveget viselni mint

Dukai Regina vagy Orosz Barbara?

Nyeremény: 2 db Tipton x Nespresso napszemüveget sorsolunk ki a játékosok között.

JÁTÉKLEÍRÁS

I. A JÁTÉK ELNEVEZÉSE, TIPTON X NESPRESSO NYEREMÉNYJÁTÉK

A játék elnevezése: "Tipton x Nespresso nyereményjáték" (a továbbiakban: Játék).

A Játék szervezője: Tipton Global Kft.

A játék meghatározása: Szervező nyereményjátékot hirdet melyben vállalja, hogy a www.instagram.com címen elérhető közösségi portálon (a továbbiakban: Instagram, vagy közösségi portál) a játék időtartama alatt „Követés” („Follow”) kapcsolatot alakít ki az Szervező „Tiptonshowroom” elnevezésű instagram oldalával, „megosztja” saját, vagy a Szervező által adott tartalmat saját instagram oldalán, bejelöli „taggeli” a fényképes tartalmat a „#ilovetipton” jelöléssel. A játékban kettő, véletlenszerűen kiválasztott rajongó között kerül kisorsolásra a nyeremény. A nyereményjáték a résztvevők számára ingyenes és nem jár semmilyen vásárlási kötelezettséggel.

II. A JÁTÉKBAN VALÓ RÉSZVÉTEL SZEMÉLYI FELTÉTELEI:

A Játékban részt vehet minden cselekvőképes felnőtt korú, magyarországi lakóhellyel rendelkező természetes személy. A korlátozottan cselekvőképes kiskorú természetes személyek részvételéhez a szülői felügyeletet gyakorló személy, míg a cselekvőképességében részletesen korlátozott nagykorú természetes személy részvételéhez a gondnoka előzetes hozzájárulása szükséges.

A Játékból ki vannak zárva a Szervező, valamint a Szervező számára szerződés alapján megbízási, illetőleg vállalkozási tevékenységet kifejtő valamennyi magán- illetőleg jogi személy, továbbá az említett felek munkavállalójának vagy vezető tisztségviselőjének a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény. 8:1. § (1) bekezdésének 2. pontjában meghatározott hozzátartozói, illetőleg a hozzátartozók gyermekei.

III. A JÁTÉKOK IDŐTARTAMA:

A Játék 2018. Május 25 napján kezdődik, és 2018. Június 11. napjáig tart.

IV. A JÁTÉKBAN VALÓ RÉSZVÉTEL TÁRGYI FELTÉTELEI:

A játékban minden olyan, 2. pontban említett személy Játékosként részt vehet, aki rendelkezik saját Instagram felhasználói fiókkal, amennyiben személye annak alapján azonosítható. A Szervező nem vállal felelősséget a névazonosság, vagy a nyertesek azonosításának bármely egyéb hibájából eredő követelésért.

V. A JÁTÉKRA VALÓ JELENTKEZÉS MÓDJA:

A játékban való részvételre irányuló, kifejezett ráutaló magatartással történő jelentkezésnek minősül, ha a Játékos a nyeremény megszerzésének céljából „Követés” („Follow”) kapcsolatot alakít ki a TIPTONSHOWROOM instagram oldalával, „megosztja” saját , vagy a Szervező által adott tartalmat saját instagram oldalán, bejelöli „taggeli” a fényképes tartalmat a „#ilovetipton” jelöléssel.

Más jelentkezési módot a Szervező nem fogad el.

VI. NYEREMÉNYEK:

2 db a Nespresso kapszulákból újrahasznosított egyedi tervezésű Tipton x Nespresso napszemüveg.

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OK