Return to site

Tipton harcba vonul a koronavírus ellen

Szemüveget minden hősnek

Az egész 2020 gyártásunkat személyre szabott dioptriás lencsével (dioptriás szemüveg, nem védőszemüveg)) adományozzuk a koronavirus ellen harcolo egészségügyi dolgozoknak. A koronavírus egyik pozitív hatásaként kialakulóban van egy új összefogás, az emberek elkezdtek vigyázni egymásra, segíteni másokon. A Tipton csapata is beszáll a COVID-19 elleni hadjáratba.

“Nem ülünk tétlenül otthon, mi is harcolunk a vírus ellen. Megteszünk mindent, hogy a frontvonalon küzdő egészségügyi munkatársakat támogassuk, akkor is, ha emiatt veszteségessé is válunk.” - jelentette ki Tipton Zakariás, a Tipton Global Kft alapítója.

Az eddig legyártott szemüveg állományát ajánlja fel a Tipton a tűzvonalban harcoló kórházi alkalmazottaknak. Az indítványhoz a ZEISS, a Noptiker, az Essilor és a Hoya is társul, így dioptriával ellátott szemüveget kézbesítenek majd az illetékeseknek.

A megnövekedett érdeklődés miatt szemvizsgálatra már nem tudunk sajnos időpontot biztosítani. A jelentkezéseket a kérdőív pontos és hiánytalan kitöltésével tudjuk befogadni.

“Kiemelten fontos, hogy segítsük a koronavírus elleni küzdelem frontvonalában dolgozókat. A ZEISS számos tevékenységi területe közül cégünk szemüveglencsékkel is foglalkozik, ezért mi ebben tudunk támogatást nyújtani. Felajánlunk 100 pár ZEISS szemüveglencsét azok számára, akiknek nem megfelelő a jelenlegi szemüvegük és munkájukhoz szükségük van éleslátásra!” - nyilatkozta Rósa
Gergely, kereskedelmi igazgató a ZEISS-nél.

Az Essilor, a világ vezető szemüveglencse gyártójaként* küldetésének tekinti a látás javítását és a szem védelmének biztosítását mindenki számára. Üzleti tevékenysége mellett számos nemzetközi karitatív programot is működtet, amelynek segítségével már több millió ember részére nyújtott támogatást egy jobb élethez. A kialakult krízis helyzetben is kifejezetten fontosnak tartja, hogy azok mellé álljon akik nap mint nap azért küzdenek, hogy a járvány minél kevesebb embert érintsen és a fertőzöttek minél hamarabb felépülhessenek. Ezért az Essilor 100 pár szemüveglencsét szeretne felajánlani az egészségügyi dolgozók részére.

A leendő Tipton tulajdonosoknak - munkájuk megszakítása nélkül - elegendő szemvizsgálati eredményt küldeni, valamint egy képet magukról. A választott keretek a teljes kollekcióból kerülnek ki.

“A Tipton kezdeményezése egy olyan nemes cél, amihez a HOYA azonnal csatlakozott. A világ egyik vezető szemüveglencse gyártójaként és az optikai piac úttörőjeként több mint 75 éve elkötelezettek vagyunk az iránt, hogy az általunk kifejlesztett innovatív, forradalmi technológiák segítségével a legjobb minőségű szemüveglencsékkel lássuk el azokat, akiknek látása javításra, korrekcióra szorul.

A járvány miatt kialakult helyzetben a tökéletes látás kiemelten fontos azoknak, akik saját életük és egészségük kockáztatásával küzdenek meg nap mint nap a koronavírus okozta nehézségekkel és helyzetekkel. Ezért döntöttünk úgy, hogy felajánlunk 100 pár HOYA szemüveglencsét az egészségügyi dolgozóknak. Ezzel a gesztussal szeretnénk hozzájárulni a munkájukhoz elengedhetetlen éleslátás biztosításához és egyben megköszönni nekik a helyettünk és értünk végzett heroikus munkájukat” – tájékoztatott Bácskai László, a Hoya Lens Hungary Zrt. cégvezetője.

“Szemünk védelméről sosem szabad megfeledkezni, még vészhelyzetekben sem. Nem szájmaszk, nem is kézfertőtlenítő, de mégis láthatatlan fal a szemünk és a fertőző külvilág között.” - összegezte Zakariás.

Támogass bennünket te is

Ha szeretnéd támogatni a koronavírus ellen harcunkat és jól járni, vásárolj Maradj Otthon Kupont és megduplázzuk a befektetésed.

Ammenyit költesz nálunk most, kétszer annyit kapsz vissza amikor beváltod (bármelyik Tipton keretre és lencsére érvényes). A kupon a kijárási tilalom végéig itt megvásárolható és három hónapig érvényes a kijárási tilalom lejáratától (a pontos dátumról tájékoztatni fogunk).

*Euromonitor 2018-as adatai alapján; Essilor International; kiskereskedelmi eladási értékben a kiskereskedelmi eladási árak alapján

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OK