Return to site

Tipton harcba vonul a koronavírus ellen

Szemüveget minden hősnek

Az egész 2020 gyártásunkat személyre szabott dioptriás lencsével (dioptriás szemüveg, nem védőszemüveg)) adományozzuk a koronavirus ellen harcolo egészségügyi dolgozoknak. A koronavírus egyik pozitív hatásaként kialakulóban van egy új összefogás, az emberek elkezdtek vigyázni egymásra, segíteni másokon. A Tipton csapata is beszáll a COVID-19 elleni hadjáratba.

“Nem ülünk tétlenül otthon, mi is harcolunk a vírus ellen. Megteszünk mindent, hogy a frontvonalon küzdő egészségügyi munkatársakat támogassuk, akkor is, ha emiatt veszteségessé is válunk.” - jelentette ki Tipton Zakariás, a Tipton Global Kft alapítója.

Az eddig legyártott szemüveg állományát ajánlja fel a Tipton a tűzvonalban harcoló kórházi alkalmazottaknak. Az indítványhoz a ZEISS, a Noptiker, az Essilor és a Hoya is társul, így dioptriával ellátott szemüveget kézbesítenek majd az illetékeseknek.

“Kiemelten fontos, hogy segítsük a koronavírus elleni küzdelem frontvonalában dolgozókat. A ZEISS számos tevékenységi területe közül cégünk szemüveglencsékkel is foglalkozik, ezért mi ebben tudunk támogatást nyújtani. Felajánlunk 100 pár ZEISS szemüveglencsét azok számára, akiknek nem megfelelő a jelenlegi szemüvegük és munkájukhoz szükségük van éleslátásra!” - nyilatkozta Rósa
Gergely, kereskedelmi igazgató a ZEISS-nél.

Az Essilor, a világ vezető szemüveglencse gyártójaként* küldetésének tekinti a látás javítását és a szem védelmének biztosítását mindenki számára. Üzleti tevékenysége mellett számos nemzetközi karitatív programot is működtet, amelynek segítségével már több millió ember részére nyújtott támogatást egy jobb élethez. A kialakult krízis helyzetben is kifejezetten fontosnak tartja, hogy azok mellé álljon akik nap mint nap azért küzdenek, hogy a járvány minél kevesebb embert érintsen és a fertőzöttek minél hamarabb felépülhessenek. Ezért az Essilor 100 pár szemüveglencsét szeretne felajánlani az egészségügyi dolgozók részére.

A leendő Tipton tulajdonosoknak - munkájuk megszakítása nélkül - elegendő szemvizsgálati eredményt küldeni, valamint egy képet magukról. Amennyiben nem rendelkeznek friss eredményekkel a cég ingyenesen biztosít szemvizsgálatot soron kívül. A választott keretek a teljes kollekcióból kerülnek ki.

“Szemünk védelméről sosem szabad megfeledkezni, még vészhelyzetekben sem. Nem szájmaszk, nem is kézfertőtlenítő, de mégis láthatatlan fal a szemünk és a fertőző külvilág között.” - összegezte Zakariás.

*Euromonitor 2018-as adatai alapján; Essilor International; kiskereskedelmi eladási értékben a kiskereskedelmi eladási árak alapján

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OK