Return to site

Tipton a Cápák között

Nagy izgalommal vártuk a mai műsort, ahol Tipton Zakariás, a Tipton Eyeworks alapítója egy igen izgalmas feladattal nézett szembe. Vajon sikerül meggyőzni a befektetőket, eléri a célját?

A Tipton 21 éves múlttal rendelkező világhírű magyar cég. A termékeink 92%-át külföldön értékesítjük.

A legtöbb terméket a következő 5 országban értékesítettük:

  • Amerikai Egyesült Államok
  • Kanada
  • Németország
  • Franciaország
  • Anglia

2018-as évben 16%-os növekedést mondhatunk magunkénak, 10% nyereséggel.

Emellett 2017 júliusában megnyitottuk bemutatótermünket az 5. kerület Irányi utca 20.-ban.

„A cápák között lehetőségét nagyon izgalmasnak találtam, hiszen 5 remek befektetővel tárgyalhattam a cégem jövőéről.” – mondta Zakariás.

Moldován András befektetése felkeltette érdeklődésemet, 25%-ot 60m forintért. Kíváncsian várjuk a tárgyalások folytatását.

A Tipton története a 1990-es évek végére nyúlik vissza, amikor Zack Tipton először fogott kísérletezésbe műanyagokkal, miután a garázsban ráakadt apja hanglemez-gyűjteményére. Arra gondolt, hogy ezt a jókora mennyiségű vinilt, amire már senkinek nincs szüksége, valami másra kellene felhasználni, átalakíthatóak lehetnének például szemüvegkeretekké. Rengeteg, az optimális műszaki eljárás kialakítását célzó próbálkozást és kísérletezést követően az első Vinylize modellek 2004-ben kerültek a piacra.

Azóta a Vinylize együttműködik a Nespressoval, Szigettel, Maui Jim-el és több zeneipari hírességnek készített szemüveget, ideértve például: Pink Floyd, AC/DC, Sir Richard Branson, Elton John, Robbie Williams, Elvis Costello és Fred Durst. Napjainkban a Vinylize tevékenysége évente több mint három tonna vinil újrahasznosítását teszi lehetővé és termékeiket az egész világon értékesítik.

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OK