Return to site

Szemüveget Minden Hősnek

UPDATE

Április 1:

Elkészültek az első dioptriás keretek, amelyeket a mai nap folyamán vettek át a bemutatótermünkben.

Támogass bennünket te is

Ha szeretnéd támogatni a koronavírus ellen harcunkat és jól járni, vásárolj Maradj Otthon Kupont és megduplázzuk a befektetésed.

Tipton Maradj Otthon Kupon. 2x annyit ért amikor beváltod.

Ammenyit költesz nálunk most, kétszer annyit kapsz vissza amikor beváltod (bármelyik Tipton keretre és lencsére érvényes). A kupon a kijárási tilalom végéig itt megvásárolható és három hónapig érvényes a kijárási tilalom lejáratától (a pontos dátumról tájékoztatni fogunk).

Eddig elkészült keretek: 52

Jelenleg 710 jelentkezőnél tartunk, akiknek az adatait folyamatosan dolgozzuk fel. Nagyon örülünk, hogy ilyen sokan csatlakoztok a kezdeményezésünkhöz. 

61 további jelentkező kerete éppen lencsézés alatt van, az elkövetkezendő 2-3 napban hozzájuk már el fognak jutni a keretek :)

Célunk, hogy minden egészségügyben dolgozónak tudjunk segíteni. Jelenleg 400 pár lencse áll rendelkezése a ZEISS, a Noptiker, az Essilor és a Hoya jóvoltából, viszont a keretállományunk jóval nagyobb. Jelenleg is dolgozunk a megoldáson, újabb partnereket keresünk, további akciókat dolgozunk ki. Részletekről folyamatosan tájékoztatni fogunk titeket, figyeljétek facebook/instagram oldalunkat és a honlapunkat.

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OK