Return to site

Köszönjük Nektek

400 egészségügyi dolgozó kapott Tipton szemüveget

Vége a kijárási korlátozásnak.

Ennek örömére összeállítottunk egy listát a kedvenc inspiráló dalainkkal. Nem olyan, mintha a showroomunkba bakelitről hallgatnánk, de reméljük hamarosan találkozunk és együtt hallgathatjuk.

Az utolsó darabokat lencsézzük

Mialatt a szövetségeseink a saját csatáikat vívják, mi fókuszt váltottunk és figyelmünket az egészségügyi dolgozók felé fordítottuk. Az együttműködésünk a lencsegyártókkal és szállítócégekkel rendületlen maradt. Egyik szemüveg a másik után jutott el az egészségügyi dolgozókhoz, segítve a látásukat a szükséghelyzetben.

Hálásak vagyunk a következő cégeknek és embereknek a segítségért. MEGCSINÁLTUK!

Köszönöm szépen a Tipton csapatának a munkáját és azt, hogy egészségügyi dolgozóként kaphattam egy olyan szemüveget amelyikkel tökéletesen látok és még jól is áll! Fantasztikus kezdeményezés volt a Zack! Hálás szívvel köszönöm, köszönöm! ❤️🙏 - Andrea Juhászné Szabó

Optikai lencsék

Az egész egy egyszerű telefonhívással kezdődött a Zeiss felé: "Lennétek a partnereink egy nagy adag szemüveglencse felajánlásával a COVID elleni harcban?" A válasz egy erős és egyértelmű igen volt, sőt még azt is felajánlották, hogy becsiszolják nekünk a lencséket a keretekbe.

Hamar kiderült, hogy ez a lencseállomány kevés lesz. Felvettük a kapcsolatot az Essilorral, Hoyával és Noptikerrel.

A végeredmény hihetetlen volt, 400 pár lencse! Köszönjük Nektek!

A Covid éra előtt lett kicserélendő a szemüvegem látásváltozás miatt, járvány zárlat nem vállalta senki. A fertőtlenítő szerektől, amit a kórházban használunk, a régi szemüveg teljesen tönkrement, úgyhogy ennél nagyobb ajándékot most nem tudok elképzelni. - Emil Toldy-Schedel

Lokális támogatás

A maradék 300 pár lencse becsiszolásában a helyi optikai közösségtől kaptunk segítséget. Ezek az emberek azok, akikkel a jövőben is együtt szeretnénk dolgozni. Ők azok, akik nem maradtak tétlenül, amíg a világ összeomlott körülöttük.

Nagyon szépen köszönöm a felajánlást!! Mai napon átvehettem ezt a fantasztikus szemüveget! Hála Nektek! Szuperek vagytok!😘❤️ - Ibolya Vass

"Ezeket a szemüvegeket egészségügyi dolgozók arcán szeretnénk látni"

Minden szemüveget kiszállítottunk

A FedEx, a TNT és a Dioptrans a segítségünkre siettek és közel 294 csomagot szállítottak ki országszerte díjmentesen. 11 keretet a logisztikai menedzserünk szállított ki Budapest területén a kerékpárján, a többi szemüveg pedig a Showrommunkban került átadásra. 

A statisztikák azt mutatják, hogy Magyarországon a halálozások és az új fertőzöttek száma csökken. A kijárási korlátozás véget ér és mi ebbe az új világba egy fantasztikus eredménnyel és jó partneri kapcsolatokkal léphetünk be.

Számomra ez nem egy szemüveg, hanem A SZEMÜVEG ❤️ Igényes, szépen kidolgozott! Külön köszönet és hála, hogy ezzel is segítitek a munkánkat az egészségügyben! Teljesen ÖNZETLENÜL ❤️ - Józsefné Szolárd

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OK