Return to site

CINEMATIQ STORY ÉS PREMIER

CSAPÓ EGY: A KEZDET

A Cinematiq kollekció története egészen 2006-ig nyúlik vissza, amikor is kaptunk egy hatalmas és nehéz csomagot egy ismeretlen feladótól. A kibontása után meglepve tapasztaltuk, hogy nem a megszokott vinyl lemezeket tartalmazza, hanem analóg filmtekercseket.

CSAPÓ KETTŐ: AZ ÖTLET

A meglepetés élménye után hosszas tanakodásba kezdtünk, de hamar egyértelművé vált, hogy ebből az alapanyagból is szemüveget fogunk készíteni. Hetek teltek el mire átnéztük a kapott tekercseket, kiválogattuk az izgalmas filmeket és jeleneteket. Ezután kezdődhetett az igazi munka, a fejlesztés.

CSAPÓ HÁROM: A FEJLESZTÉS

Több mint húsz szakember dolgozott éveken át, hogy tökéletesítse a koncepciót. Végül 2018-ra született meg a Cinematiq kollekció, ami összesen tíz fazont tartalmaz és három színben érhető el. A szemüvegek száraiba rejtett 16 mm-es filmkockák minden szemüvegnek teljesen egyedi külsőt kölcsönöznek, egy darabka film történelemmel.

CSAPÓ NÉGY: A PREMIER

Egy exkluzív esemény keretein belül március 8-án mutatjuk be a kollekciót a hazai közönségnek. A hangulatról bakelitről játszott autentikus filmzenék és hazai kézműves sörök gondoskodnak. Ne maradj le te sem, regisztrálj itt:

Részletek:

Dátum: március 8. 16-22h

Cím: Tipton Showroom

1056 Budapest Irányi utca 20.

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OK