Return to site

Az Überprémium Tipton Optika

Megnyílt Budapesten

Kollaboráció és kreáció a karantén után. Műhely született a műhelyben.

A Tipton Eyeworks és a BrodyLand meglovagolja egymás hullámhosszát, kreativitását és világnézetét. A Covid-19 után fellélegezve, Tipton csapata repesve nyitja meg az über prémium nyári pop-up bemutatótermét a Workshopban. A BrodyLand butik vendéglátóhelyeinek egyikén, amely a Paulay Ede utca 16-os szám alatt található.

Az új koprodukció eredményeként létrejött a régió első és egyetlen olyan szemüveg-bemutatóterme, amiben egy teljes kiszolgálást nyújtó bár működik. Az elkövetkező 3 hónapban a vásárlók fogyasztását a Tipton állja.

Szemüvegválasztás közben bátran el lehet kalandozni a kézműves koktélok, sörök, kávék és immunitást növelő alkoholmentes italok világában.

A Tipton magasabb szintre emeli az együttműködését a szemészeti piac egyik fő vezetőjével, a ZEISS-szel. A számitógép vezérelt látásvizsgáló terem a világ legújabb és egyben legmodernebb technológiáját alkalmazza az érintésmentes szemvizsgálatok során.

Foglaljon időpontot és ellenőriztesse látását még egy pimasz koktél előtt! A spontaneitás sem akadály, időpont nélkül is vizsgálunk.

NYITVATARTÁS

Hétfő, Kedd : 11-16

Szerda, Csütörtök, Péntek : 11-18

Szombat : 11-16

Vasárnap : ZÁRVA

Időpont foglalás: +36 1 786 1080

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OK