Követve a 2018-as AC/DC Back in Black kollekció sikerét, elkészült a Vinylize Eyewear új, három részes kollekciója az AC/DC 2008-es Black Ice albumból.

A kollekcióhoz tartozik egy Oleg Borisuk által készített fényképsorozat, aminek fókuszában a fekete jég érzete áll. A szemüvegkeretek kifinomult stílusát adják, túlmutatva az ikonikus ausztrál banda hedonista rock ‘n’ roll üzenetén.

fotó: Oleg Borisuk

A Black Ice keretek jellegzetessége, hogy rétegelt belső laminálással rendelkeznek, amelyek csak bizonyos szögekből láthatóak, így finom és megtévesztő, mint maga a fekete jég. A kollekció kettő napszemüvegének a neve a Black Ice album slágerinek címéből származik. Mind az Ice és mind a War az aktuális szemüvegtrendek élvonalában helyezkednek el: a War egy sportos, túlméretezett kocka design, ezzel szemben az Ice csiszolt, kicsi és ovális.

fotó: Oleg Borisuk

A termékek hivatalosan az AC/DC-vel együttműködve készült. A szemüvegek szárán krómozott elemként megjelenik a banda hivatalos szimbóluma, a villám. A szár belső részén gravírozva megtalálható a Vinylize x AC/DC logó, valamint a széria szám, ami bizonyítja a termék egyediségét. Minden kerethez garancia kártya tartozik, márkázott törlőkendővel és tokkal. A szett biológiailag lebomló dobozba van csomagolva.

Ez az összeállítás a budapesti alapítású szemüveg márka második AC/DC kollekciója. Az első az ikonikus 1980–ban kiadott Back in Black albumból készült. A mostani alkalomra az alapító Zack Tipton összeállított egy egyedi fotósorozatot a fekete jég visszatükröződésének különös tulajdonságaira alapozva.

fotó: Oleg Borisuk

“A klasszikus rock ‘n’ roll megközelítés helyett játszani akartunk a fekete jég ötletével – sima, gyakran láthatatlan felszín, talán csak akkor veszed észre, ha már túl késő.” – magyarázta Tipton. “A fotósorozatunk egy vonzó modellt jelenít meg, egy csúnya esést követően - egy elesett angyalt, aki a sötétségbe zuhant. Az elképzelés az, hogy a divat és a szépség egy dolog, de mindannyian bármelyik pillanatban lezuhanhatunk. Ez a rock ‘n’ roll hangulata, mindenki szívében van sötétség, amit néha csak át kell ölelnünk.”

A Black Ice kollekció 2019 februártól elérhető a kiválasztott optikákban és megvásárolható a honlapon.
 

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OK